Terug naar merken
Sicilia

Formaggi

tipici Siciliani

www.sicilformaggi.it

Amare il proprio territorio

Sinds 1995 zijn de Palmeri broers gegroeid van een kleine kaasmakerij tot een fabriek van meer dan 1600m2. Ze produceren meer dan 30 verschillende kazen, verse en gerijpte kazen 'stagionati', waarvan sommigen zeer zeldzaam zijn, met als ster de Pecorino Siciliano DOP.

Het geheim van kwaliteit

Speciale aandacht wordt besteed aan de controle van de kwaliteit van de melk, door dagelijkse analyses bij receptie van deze melk, onontbeerlijk om de betrouwbaarheid van het merk Sicilformaggi te garanderen.

Bulk

Pecorino Stagionato con Pepe
Pecorino Stagionato
Vinello
Fastuca
Pecorino Nero

Wij maken gebruik van cookies

De website van Spaasfoods maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie