Terug naar merken
Latina

Mozzarella

met de handen gekneed,

zoals een bakker

brood maakt

www.francialatticini.it

Het witte goud

Al meer dan 50 jaar produceert Francia traditionele verse kazen, Mozzarella, ‘Fior di Latte’ – de traditionele vorm van de mozzarella met hoofdje - , Ricotta – zacht & fris - & héérlijke Mozzarella di Bufala Campana DOP. Francia heeft 2 fabrieken in de provincie Latina, nabij Rome, in de regio Lazio.

Het geheim van kwaliteit

Bij Francia wordt elke mozzarella gemaakt zonder ‘acido citrico’, waarbij de echte smaak verloren gaat. DOP vereist volgens het Conzortium della Mozzarella di Bufala een productie volgens traditioneel recept, volle melk van de Italiaanse half-vrijlopende buffel, en enkel in de regio’s Campagna, Lazio en deels in  Puglia & Molise.

Zelfbediening

Mozzarella di Bufala Campana DOP 125g
Mozzarella BIO Bocconcino 125g
Fiordilatte dell'agro pontino
Ricotta di vacca 250g
Mozzarella Confetti 250gr
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info