Deliziosa fetta di Modena
De geschiedenis van GiGi Salumificio begint in 1980 – in een streek waar de varkensfokkerij altijd heel belangrijk was – met als doel het behoud van een streekproduct , de Emilaanse keuken en de Italiaanse charcuterie traditie. Vandaag is GiGi beroemd om zijn productie van Coppa di Testa, Lardo, Greppolette (krokante apero-chips) en de overheerlijke piadine.
Het geheim van kwaliteit
De Piandine, een typisch gerecht uit de streek van Romagna, zijn vandaag heel hip als snelle lunch. Bij GiGi wordt de piadine – een dun laagje deeg op basis van bloem en varkensreuzel – heerlijk gevuld met superieure kwaliteit Italiaanse kazen en charcuterie.
Zelfbediening
![](/uploads/ZBPA2-GreppoletteCaserecce_prod.jpg)
![](/uploads/ZBPA3-Lardoalleerbeconmagro100g-391_prod.jpg)
![](/uploads/ZBPA4-PestoTradizionale200gr_prod.jpg)
![](/uploads/ZBPA5-PiadinaProsciuttoCrudoParmRegg175gr_prod.jpg)
Bulk
![](/uploads/BUPA1-CoppadiTestaModena4kg_prod.jpg)
![](/uploads/BUPA2-GuancialeStagionato15kg_prod.jpeg)
![](/uploads/BUPA3-Lardo_prod.jpg)
![](/uploads/BUPA4-Pancettablackpepper_prod.jpg)
![](/uploads/BUPA5-PancettaClassicaArrotolata3kg_prod.jpg)