Excellentie uit Murgia regio
Sinds 1957, al 3 generaties lang, zijn de kazen van Caseificio Palazzo – Murgella –, het resultaat van de geschiedenis en de cultuur van haar regio : met haar échte Burrata – verse mozzarella kaas manueel gevuld met in het hart het duo van room en gerafelde mozzarella of stracciatella genoemd – , haar gerookte Burratina, haar Scamorza in zijn verschillende vormen en haar Caciocavallo DOP van buitengewone kwaliteit.
Het geheim van kwaliteit
De familie Palazzo - Murgella – produceert élke dag zeer georganiseerd deze authentieke met excellente ultra verse koemelk énkel uit de Murgia-regio en volgens oude traditioneel productieproces – het gebruik van wei culture als starter voor het stremsel.
Zelfbediening
![](/uploads/ZBPA1-BurrataBianco200gr_prod.jpg)
![](/uploads/ZBPA2-Burratinaaffumicata100gr_prod.jpg)
![](/uploads/ZBPA3-Burratainfoglia_prod.jpg)
![](/uploads/ZBPA4-Burratainvascetta_prod.jpg)
![](/uploads/ZBPA5-Scamorzaaffumicata_prod.jpg)
Bulk
![](/uploads/BUPA1-CaciocavalloSilanoDOP15kg_prod.jpg)
![](/uploads/BUPA2-Maialinodiscamorza125g_prod.jpg)
![](/uploads/BUPA3-PiatelladiScamorzaAffumciata100gr_prod.jpg)
![](/uploads/BUPA4-Scamorzaaffumicata300gr_prod.jpg)
![](/uploads/BUPA5-ScamorzaBianca300gr_prod.jpg)