Terug naar merken
Puglia

De koningin

Van de Italiaanse kazen,

de fabuleuze burrata

www.caseificio.murgella.it

Excellentie uit Murgia regio

Sinds 1957, al 3 generaties lang, zijn de kazen van Caseificio Palazzo – Murgella –, het resultaat van de geschiedenis en de cultuur van haar regio : met haar échte Burrata – verse mozzarella kaas manueel gevuld met in het hart het duo van room en gerafelde mozzarella of stracciatella genoemd – , haar gerookte Burratina, haar Scamorza in zijn verschillende vormen en haar Caciocavallo DOP van buitengewone kwaliteit.

Het geheim van kwaliteit

De familie Palazzo - Murgella – produceert élke dag zeer georganiseerd deze authentieke met excellente ultra verse koemelk énkel uit de Murgia-regio en volgens oude traditioneel productieproces – het gebruik van wei culture als starter voor het stremsel.

Zelfbediening

Burrata Bianco 200 gr
Burratina affumicata 100 gr
Burrata in foglia
Burrata in vascetta
Scamorza affumicata

Bulk

Caciocavallo Silano DOP 1.5kg
Maialino di scamorza 125g
Piatella di Scamorza Affumciata 100gr
Scamorza affumicata 300gr
Scamorza Bianca 300gr
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info