Terug naar merken
Mantova

Mostarde & confituren

traditie

& onverwachte smaken

www.mostardesenga.it

Het cultiveren van fruit en groenten is een privilege.

De Senga boerderij start in 2003 de productie van vernieuwende confituren en ‘mostarde’, vertrekkend van oude typische recepten uit de Mantova regio en het gebruik van eenvoudige ingrediënten zoals vers geplukte seizoensfruit en -groenten, suiker, citroen en mosterd-aroma ‘mostarda’, zonder toevoeging van kleurstoffen of bewaarmiddelen. Deze ‘mostarde’ zijn heerlijk in combinatie met verschillende kazen en charcuterie

Het geheim van kwaliteit

De ruimte waar het fruit gesorteerd, gewassen en bereid wordt is goed georganiseerd en goed uitgerust met specifieke hulpmiddelen die de nauwkeurigheid en de hygiëne verzekeren tijdens de verschillende fases van het productieproces. Geen kleurstoffen, noch bewaarmiddelen, noch verdikkingsmiddel worden toegevoegd.

Zelfbediening

confettura fichi con amaretti 120g
confettura mela cotogna 120g
confettura pera cannella 120
mostarda prugna 120g
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info