Terug naar merken
Bergamo

Gorgonzola & Taleggio

superieur

dankzij diepe wortels

 in Lombardije sinds 1890

www.arrigoniformaggi.it

Helder kijkend naar de toekomst

Sinds meer dan 100 jaar is Arrigoni bekend voor zijn productie van Lombardijse kazen van de hoogste kwaliteit, zoals traditionele Gorgonzola DOP – zacht of pikant -, Taleggio DOP, Crescenza en Quartirolo Lombardo. Gorgonzola, heerlijke zachte blauwschimmelkaas van volle koemelk uit de regio’s Lombardije en Piemonte wordt optimaal gedegusteerd van april tot september na een rijping van min 50dagen voor ‘Dolce’ tot 80dagen minimum voor ‘Piccante’.

Het geheim van kwaliteit

Arrigoni won verschillende prijzen  - 2015 & 2016 Super Gold medal award – Gorgonzola dolce DOP – en heeft de complete controle op de volledige productielijn, van de pure melk, 400HA eigen land en boerderijen te Pagazzano, tot de eindverpakking van de kaas, met een onbuigzame verbintenis tot kwaliteit. Een deel van de productie is gemaakt van melk van biologische landbouw.

Zelfbediening

Capriccio x2
Fior di Capra x2
Taleggio 200g
Gorgonzola DOP BIO 200g
Gorgonzola Piccante DOP

Bulk

Gorgonzola al Cucchiaio
Gorgonzola Dolce DOP 1.5kg
Taleggio DOP 2.2Kg
Rossini 2kg
Torregio 2.5kg
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info