Terug naar merken
Bourgogne

Het symbool

van de charcuterie

uit de Morvan

www.salaisons-dijonnaises.fr

Smaken uit Bourgondië

In 1903 start Joseph Dussert te Arleuf in het hart van de Morvan ‘la maison Dussert’. Vandaag worden hun producten nog steeds volgens de traditie gemaakt, een genot voor alle amateurs van fijne charcuterie en voor de liefhebbers van de echte smaak van terroir producten. Sinds 1906, is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van gedroogde charcuterie : Jambon sec du Morvan, saucissons secs et chorizos pur boeuf.

Het geheim van kwaliteit

Alles start met de keuze van vlees van zeer hoge kwaliteit. De producten zijn gerealiseerd volgens voorvaderlijke methodes, altijd verwerkt volgens de originele principes, dit  ten voordele van alle liefhebbers van fijne charcuterie die de echte smaak van terroir producten waarderen.

Zelfbediening

Saucisson sec au comte 200g
Saucisson sec au graines de moutarde 200g
Saucisson sec aux olives noires 200g
Saucisson sec pur boeuf charolais 200g
chorizo pur boeuf charolais 200g

Bulk

Saucisson Pur Porc Bride - 550g
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info