Terug naar merken
Castilla y leon

Embajadores

de Castilla Y Leon

www.santateresagourmet.com

El sabor de la Tradicion

Santa Teresa, van origine een traditionele banketbakkerij, produceert al 150 jaar de authentieke Yemas de Santa Teresa, met een variatie van excellente kwaliteitsproducten zoals Membrillo, Gazpacho en bereide gerechten. De heerlijke Gazpacho’s Santa Teresa zijn gemaakt op basis van een selectie van de beste groenten, zonder toegevoegd water en met EV olijfolie, 100% natuurlijk, zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen. De Membrillo Santa Teresa wordt nog steeds elke dag met de hand gemaakt met vers fruit.

Het geheim van kwaliteit

Alle recepten van Santa Teresa zijn traditionele gerechten, waarbij door de selectie van de beste ingrediënten zij erin slagen 100% natuurlijk en vrij van bewaarmiddelen kunnen produceren, hun filosofie ‘we zijn wat we eten’ trouw. Santa Teresa werkt permanent met sociale organisaties bekommerd om jobs voor gehandicapten uit de regio van Avila.

Zelfbediening

Gazpacho tradicional 1L
Gazpacho RAF 0.5L
Gazpacho 330g
Membrillo 1.4Kg
Membrillo 330g
Membrillo 150g
Mermelada Naranja 240g
Mermelada Albaricoque 240g

Wij maken gebruik van cookies

De website van Spaasfoods maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie