Terug naar merken
Emilia-romagna

Parmigiano Reggiano

traditioneel product,

met een unieke smaak

www.saviola.it

Tussen bergen, heuvels en weilanden, een echt streekproduct

Het familiaal bedrijf Saviola, met 3 productie-eenheden, heeft ondertussen al meer dan 100jaar kennis van de productie  van Parmigiano Reggiano en Grana Padano. Saviola gebruikt steeds de beste melk uit de Parma- en uit de Po-regio. Saviola heeft complete controle op de volledige productielijn tot de eindverpakking van de kaas. De transformatie van pure koemelk en stremsel naar kaas berust volledig op het ambacht van de kaasmakers met veel ervaring. De kazen worden 12-36m gerijpt.

Het geheim van kwaliteit

De heerlijke smaak van Parmigiano Reggiano en Grana Padano ontstaat volgens de reglementering van het Consortium, in zijn regio – voor zowel de melk als de transformatie naar kaas - , in natuurlijk voedsel uit de streek en in de verse hoge kwaliteitsmelk zonder additieven. Deze regio’s zijn beperkt voor Parmigiano Reggiano (de weilanden tussen de Appenijnen en de Povlakte), en ruimer voor Grana Padano (van de Povlakte tot de Dolemieten).

Zelfbediening

Parmigiano Reggiano 200gr
Parmigiano Reggiano grattugiato 60gr
Parmigiano Reggiano scaglie 80gr
Grana Padano grattugiato 70gr
Grana Padano 300gr

Bulk

Parmigiano Reggiano 2.5Kg
Grana Padano 2.5Kg

Wij maken gebruik van cookies

De website van Spaasfoods maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie