Terug naar merken
Perugia

Pasta Fresca

trafilata al bronze,

ogni giorno

www.pastajulia.it

Verse pasta , elke dag !

Pasta Julia bereidt sinds 1994 op regionaal wijze een grote variatie van soorten en vormen gastronomische en smaakvolle verse pasta’s : lange pasta, traditioneel gevuld of klaar voor de oven. Geniet van de smaakvolle pappardelle, tagliatelle, ciuffetti speck & rucola, ravioli al salmone, tortelli ricotta e spinaci, cannelloni alla carne, rotolo en vele andere !

Het geheim van kwaliteit

In een nieuw gebouw van +/- 6000m2 wordt elke dag verse pasta gemaakt van superieure grondstoffen op traditionele “trafilatatura in bronzo” wijze – een zeer belangrijke fase in het produceren van pasta. De pasta wordt door een bronzen ‘trafile’ geduwd die de pasta zijn uiteindelijke vorm geeft, maar ook voornamelijk haar ruwere en poreuze oppervlakte, zodat de saus aan de pasta waarmee ze gemengd wordt heerlijk blijft ‘kleven’.

Zelfbediening

Gnocchi 500gr
Tortelli ricotta e spinaci 250gr
Tagliolini 250gr
Ravioli ai funghi porcini 250gr
Ravioli di carne 250gr
Ciuffetti prosciutto crudo 250g
Pappardelle Rustiche
Lasagna sfoglia 250gr
Cannelloni ricotta e spinaci 450gr
Rotolo ricotta e spinaci 400gr
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info